MIT CSINÁLJON HA MEGSÉRÜLT A SZÉLVÉDŐ?

A legtöbb, amit kőfelverődés esetén tehetünk, hogy celuxxal leragasztjuk a sérülést és ha lehetőségünk van rá kerüljük az autóval az esőt, autómosást vagy az ablaktörlő használatát.
A szélvédőjavítás aloldal Pécsen lévő sérülés leragasztva
Ezekkel a lépésekkel meg tudjuk akadályozni, hogy a sérülésbe víz vagy piszok kerüljön. Ez azért fontos, mert a javítás eredménye nagyban függ a sérülés tisztaságától.
Ha a fenti lépéseket betartjuk és nem várunk a szélvédőjavítás végrehajtásával, hanem időben elvégeztetjük azt, akkor minden bizonnyal megmentjük magunkat a sokkal időigényesebb és drágább szélvédő cserétől.

HOGY NÉZ KI A SÉRÜLÉS JAVÍTÁS UTÁN?

A szélvédőben keletkezett sérülések között nem találunk 2 egyformát, de minden kőfelverődést be lehet sorolni a 3 fő kategória egyikébe.
Kőfelverődéseket összehasonlító kép a szélvédőjavítás aloldalon
Alapvetően egy kőfelverődés 2 féle lehet. Vagy van repedés a sérülésben vagy nincs. Ha van benne repedés akkor tovább osztható kagylón belüli és kagylón kívüli repedéses sérülésre.
Minden olyan kavicsfelverődés, ami a 3 kategória valamelyikébe besorolható, az javítható. Minél kevesebb a kőfelverődésben a repedés annál tisztább, szebb lesz a javítás végeredménye.
Bármilyen sérülést is kell kijavítani, a kőfelverődés nyom nélkül sosem tűnik el, de minőségi munka esetén a javított sérülés alig látható!

137

HAVI SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS

137

MEGMENTETT SZÉLVÉDŐ/HÓ

137

ELÉGEDETT ÜGYFÉL/HÓ

137

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS/HÓ

HOL TALÁL MEG MINKET?

Az szélvédőjavítás Pécs városában alapesetben a Puskin tér 22 cím alatti Lidl parkolóban történik, de rugalmasak vagyunk és az autóüveg javítást szinte bárhol elvégezzük, akár az Ön vagy a munkahelye címén is.
A szélvédőjavítás aloldal hol talál meg képe

Lehetőség van mobil szélvédő javításra is Pécsen és annak környékén bárhol. Ekkor egyeztetünk egy pontos címet és időpontot, ahol az autóüveg javítást elvégezhetjük.

A mobil javításra való  kiszállás teljesen ingyenes, ugyan annyiba kerül mintha Ön jönne el hozzánk. Nem kell félnie plusz költségektől, a szélvédő javítás árát a kiszállás semmiben nem befolyásolja.

GYORS

A szélvédő javítás maximum 30 percet vesz igénybe​

PRECÍZ

A szélvédő javítás pontos és hatékony USA technológiával történik

MOBIL

A szélvédő javítás mobil, ezért bárhol, akár az Ön címén is elvégezzük

GARANCIA

Minden elvégzett szélvédő javításra örökös garanciát adunk

SZÉLVÉDŐJAVÍTÁS HÉTVÉGÉN?

szélvédő javítás hétvégén is, tehát szombaton és vasárnap is elérhető. Nem probléma, ha csak hétvégén tud foglalkozni a kőfelverődéssel vagy repedéssel a szélvédőn.
Időpontos kép a szélvédőjavítás oldalon
Ez azoknak az Ügyfeleknek segítség, akik hétköznap korán érkeznek a munkahelyükre és későn hagyják el azt, emiatt pedig nem tudnak a szélvédőn lévő sérüléssel foglalkozni hétfő és péntek között.
szélvédő javítás Pécs  településén és környékén bárhol elérhető és maximum 30 perc alatt készen van. A hétvégi szélvédő javítás előtt mindenképp időpont egyeztetés szükséges!