BEMUTATKOZÁS

Máté Valentin vagyok, 26 éves vállalkozó, egy Pécs melletti kis településről. Már évek óta foglalkozom autókozmetikával és észrevettem, hogy egyre inkább keresett a szélvédő javítás Pécs városában. Ezért a szakma mestereitől kitanultam a szélvédő javítás minden trükkjét.
A szélvédő javítás magamról aloldal bemutatkozó blokk képe
Elvégeztem az amerikai Glass Mechanix képzését egy mentorprogramon keresztül és elkezdtem szélvédő javítással foglalkozni. Az autóüveg javítást mindig a legprofibb szerszámokkal és gyantákkal végzem, precíz és alapos vagyok abban amit csinálok.
Minden szélvédő javításra és 10 cm alatti repedés javításra örök garanciát vállalok, mert számomra fontos, hogy az Ügyfeleim elégedetten távozzanak a szélvédő javítás után.

MIÉRT NE VÁRJUNK A JAVÍTÁSSAL?

szélvédő javítás alapja, hogy a szélvédőben kialakult sérülés tiszta és száraz maradjon. Ha piszok vagy nedvesség került a sérülésbe, akkor azt a javítás előtt ki kell szárítani, ami kockázatos, a szélvédő tovább repedhet.
Célszerű a szélvédő javítást  minél előbb elvégeztetni, mert a hőingadozás és az egyenletlen út viszonyok, miatt a legapróbb sérülés is továbbrepedhet és könnyen szélvédő cseréhez vezethet.
Ha nem tudja rövid időn belül elvégeztetni a szélvédő javítást, akkor mindenképp ragassza le a sérülést átlátszó ragasztószalaggal, matricával vagy cellux-al, hogy a sérülés a javítás elvégzéséig tiszta és száraz maradhasson.

GYORS

A szélvédő javítás maximum 30 percet vesz igénybe​

PRECÍZ

A szélvédő javítás pontos és hatékony USA technológiával történik

MOBIL

A szélvédő javítás mobil, ezért bárhol, akár az Ön címén is elvégezzük

GARANCIA

Minden elvégzett szélvédő javításra örökös garanciát adunk

IDŐPONT EGYEZTETÉS

A szélvédő javítás Pécs városában és környékén bárhol elérhető, de vállalkozásom csak azokat a kőfelverődéseket, repedt szélvédőket vállalja el, amelyeket még sikeresen meg lehet javítani!
A szélvédő javítás magamról aloldal időpontos képe
Az általunk végzett szélvédő javításra és 10 cm alatti repedés javításra örökös garanciát vállalunk!
A szélvédő javítás előtt minden esetben szükség van időpont egyeztetésre, hogy egyértelmű legyen mikor, hol és milyen sérülést kell javítani!
Kérem a következő lehetőségek közül valamelyiken vegye fel velem a kapcsolatot, hogy egyeztessünk a szélvédőjavítás miatt.